Явор Попов, режисьор на предаването „Шеф под прикритие“, бе официален гост на месечната среща на Клуба на работодателя

22222

Явор Попов, режисьор на предаването „Шеф под прикритие“, бе официален гост на месечната среща на Клуба на работодателя

На месечната среща членовете на Клуба на работодателя се срещнаха с Явор Попов, режисьор на хитовия формат “Шеф под прикритие”. В предаването шефове на различни фирми напускат своите удобни офиси и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си компании, напълно дегизирани, за да не бъдат случайно разпознати от служителите. Целта е да разберат какви са проблемите отвътре и какво да направят, за да подобрят бизнеса си. По време на изпълнението на мисията си те се сблъскват с човешки истории, които провокират емоциите им.

Големи компании, които са участвали във формата, са „Ломско пиво“, „Аладин Фуудс“, ортопедични обувки в „Колев и Колев”, ProfiLink и други.

Предаването е подкрепено от Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България.

Явор Попов представи идеята на формата и призова, ако има желаещи сред членовете, да участват, да се свържат с него.

На срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, както и позицията на клуба по отношение на Конфедерация на работодателите Тракия. Разгледа се Устава на конфедерацията, както и предложените промени по него. Стефан Шоселов и председателят на клуба, арх. Банов,  запознаха присъстващите със структурата на конфедерацията, както и със задълженията на членовете в нея.

Друг проблем, на който беше обърнато внимание, бе строителните обекти на общината и становището на Строителната камера отностно тях. В следствие от срещата на членове на Клуба на работодателя с кмета беше изградено необичайно кръгово кръстовище. Направено от чували с пясък, подредени естествено в кръг, нововъведението се намира между „Калояновско шосе“ и ул. „Промишлена“ и всъщност се оказва, че има ефект от него, тъй като в момента тече ремонт на жп надлеза на бул. „Патриарх Евтимий“. Така въпросното нестандартно решение успява да облекчи значително натоварения трафик.

Насред кръговото се виждат и указателни табели, които са не по-малко странни, като се има предвид височината, на която са поставени.

От общината уверяват, че решението е само временно и много скоро на мястото ще бъде изградено истинско кръгово.

Срещата завърши с дискусия какви теми да бъдат засягани в месечните срещи на клуба, така че те да бъдат интересни на повечето от членовете.

 

Сподели публикацията