ОТНОВО ЖЕНА БЕ ИЗБРАНА ДА ЗАЕМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ ПОСТ В КЛУБА НА РАБОТОДАТЕЛЯ -СТАРА ЗАГОРА

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_38dd

ОТНОВО ЖЕНА БЕ ИЗБРАНА ДА ЗАЕМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ ПОСТ В КЛУБА НА РАБОТОДАТЕЛЯ -СТАРА ЗАГОРА

На 10 Юни 2021 г. в конферентната зала на комплекс „Зеления хълм“ се проведе Отчетно-изборно Общо събрание на СНЦ Клуб на работодателя – Стара Загора.

Отново жена бе избрана да заеме председателската позиция и това е г-жа Лина Попкръстева – управител на консултантско дружество ПОПКРЪСТЕВИ ООД.

Мандатът бе предаден от г-жа Мария Бойчева – регионален мениджър на ДЗИ за Югоизточна България, която бе начело на Клуба през трудната 2020 г.

Лина Попкръстева е родена на 29 Август 1978 г. в Стара Загора. Завършила е колеж по туризъм към Бургаски университет „Проф. Д-р Асен Златаров“, „Икономика“ в Нов Български университет – София, а през 2022 г. й предстои да се дипломира като магистър по право при Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

Работила е като Началник отдел „Човешки ресурси“ при АРКОМАТ-БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, Асистент при „Информационен“ отдел на Асоциация на българските предприятия за международни превози и пътищата (АЕБТРИ) – София, а от 2005 година развива собствена дейност като консултант по международни и вътрешни автомобилни превози на пътници и товари.

/ Събития

Сподели публикацията