Славин Янакиев от фирма Прогрес АД е Мениджър на годината за 2018 г.

DSC_1198

Славин Янакиев от фирма Прогрес АД е Мениджър на годината за 2018 г.

На ПРАЗНИКА НА БИЗНЕСА, организиран от СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора” специални гости бяха – Областния управител – Гергана Микова, Кметът на Община Стара Загора – Живко Тодоров, зам. кметът Красимира Чахова, Председателят на Общинския съвет – Таньо Брайков, представители от Сдружение Съюз на предприемачите Асеновград, Сдружение на предприемачите Пазарджик, Сдружение на предприемачите Панагюрище, приятели и съмишленици.

Преди да се раздадат традиционните награди за бизнеса, Стефан Шоселов награди от името на Клуба на работодателя и КРИБ четири талантливи деца. А именно: Ивет Тодорова, ученичка в ПГСА „Лубор Байер”, специалност „Строителоство и архитектура”, 11 клас. Тя е с отличен успех за учебната 2017/2018 година, председател на ученическия училищен съвет и е класирана на I-во място по проект „ Ориентирани към успеха” по програма „Еразъм+”. Второто дете също е възпитаник на същото училище и учи същата специалност. Антонина Койчева е в 12 клас. През всичките години е завършвала с отличен успех, вземала е участие в олимпиади по математика и български език и литература и участва активно в изявите на училището в периода 2014 – 2018 година. Третият награден беше Даниел Ладжев от Таекуондо клуб „Августа”. Той е с приз за най-преспективен млад състезател, първи в световната ранг листа в неговата група, балкански шампион и бронзов медалист на евровейското първенстно, в категория, в която останалите са с 3 години по-големи от него. И последния награден бе Добромир Иванов, 13 годишен, талантлив млад музикант, възпитаник на НМСИ „Христина Морфова”.

След децата последваха традиционите награди, които тази година бяха следните: „Инвеститор на годината за 2018 г.” Тази награда бе връчена от новия председател на клуба – доц. Борислав Попов на фирма Термохран-инженеринг АД. Приза за „Най-динамично развиваща се фирма за 2018 г.” взе Агроконсулт инженеринг ЕООД, а плакетът му беше поднесен лично от Областния управител – Гергана Микова. Фирмата Изолинвест ЕООД, бе отличена като „Най-иновативна фирма за 2018 г.”, а Пламен Михалев, който е член на Управителния съвет на клуба, взе своята награда от Председателя Общински съвет – Таньо Брайков. Таз тозишния носител на приза „Социално отговорен бизнес за 2018 г.” стана Шидеров ЕООД, неговата награда връчи Васил Пиронков, председател Сдружение Съюз на предприемачите Асеновград.

Престижната награда „Мениджър на годината за 2018 г.” бе поднесена от лично от кмета на Община Стара Загора, Живко Тодоров на Славин Янакиев от фирма Прогрес АД

Тази година Управителния съвет инициира още една награда, а именно „Иновации в сферата на културата за 2018 г.” и за нейн безапелационен носител бе обявен Огнян Драганов – Директор на Държавна опера Стара Загора. Нековият плакет поднесе бившия председател на клуба – арх. Банко Банов.

Тържеството продулжи с богата програма, в която участие взеха артисти от Държавна опера Стара Загора, танцьори от „Стефан денс клуб”, и изпълнители от НМСИ „Христина Морфова”. А специалната атракция на вечерта бе Милко Калайджиев, който забавлява гостите със стари и съвременни шлагери.

Сподели публикацията