ЕТ Николина Алендарова

Представяне

Фирмата е един от водещите български производители на кетчуп, лютеница, майонеза, горчица, конфитюри и сладка.
Нашата фирма е ангажирана с обслужване на пазара чрез поддържане и развитие на дълготрайни партньорства и доставка на широк спектър от продукти за потребителите в страната и чужбина. Когато развиваме пазара си за нас е изключително важно да работим с надеждни фирми, които да ни сътрудничат в предлагането на качествени и безопасни храни. С внедряването на стандартите за качество и безопасност на храните ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, фирмата разшири кръга си от клиенти, които днес са над 600 в цялата страна.
Авторитета на компанията се гради и поддържа от опитни специалисти и сътрудници във всички нива на дейност – от производствения до дистрибуторския сектор. Това ни прави сигурни, че нашите усилия достигат до клиентите и те получават най-доброто, което им предлагаме – не само като краен продукт, но и като цялостно отношение, респект и уважение.
• – «Дибси» дава изключителна възможност на ключовите си клиенти да получават продуктите си в предпочитани от тях опаковката и етикет. Това е един от стимулите в търговската ни политика, който се ползва с голям интерес у нас и навън;
• – «Дибси» предлага възможността да произвежда под търговска марка на клиента, с желаното от него качество и дизайн.
• – «Дибси» осигурява безплатен транспорт до клиента в рамките на страната;
• – «Дибси» работи с най-качествените суровини от наши и международни доставчици;
• – «Дибси» следи тенденциите и редовно пуска на пазара нови продукти.

Продуктите ни са плод на дългогодишна традиция и опит в производството на такъв тип храни. Те се произвеждат от квалифициран персонал с модерни технологични ресурси – ново оборудване, машини, технологии. Фирмата притежава три регистрирани търговски марки – “Дибси”, “Ниббо”и “Сиера”

КОНСЕРВНА ФАБРИКА DIBSI
От 2006 г. фирмата откри втора производствена сграда, само за доматени продукти – построена и оборудвана съобразно изискванията на Европейските стандарти за хигиена на храните. Фабриката разполага с 3 производствени цеха, склад за суровини и материали, склад готова продукция и автомобилен парк от 10 нови товарни автомобила. Нашата философия е: Всяка инвестиция, която правим, всеки продукт, който създаваме, да са насочени към една цел – постигане на по-добро качество и обслужване, което е крачка към нашия успех и успеха на нашите партньори в бизнеса!
През 2006 г. бе пуснат в експлоатация нов цех за производство на доматени продукти – кетчуп, лютеница, доматено пюре. Новата технологична линия повиши производителността на продуктите с близо 75% и намали себестойността им. Корпусът включва освен производствения участък, съблекални, бани, стая за отдих, които са на второ ниво. Там са и офисите на главния технолог и Отдела по качество и безопасност на храните, както и лабораторията, където се осъществява контрола на готовия продукт. Всичко е перфектно направено, отлично оборудвано и съобразено в подробности с изискванията на Добрите производствени и хигиенни практики.
Просторни, чисти и подредени са и складовете – Склад за суровини и материали и Склад за готова продукция, чиято площ е многократно увеличена със стелажни конструкции, които дават възможност за по-лесно обслужване, по-добра проследимост и спазване на принципа „FIFO” /първи влязъл – първи излязъл/.
Основен акцент на фирмената политика е не само поддържането на създадените условия за работа, но и тяхното непрекъснато подобряване. В у-к „Конфитюри и топинги” бяха закупени и доставени с подкрепата на Европейския съюз и Република България по Програма Фар „Повишаване конкурентноспособността на българските предприятия” нови затварачна и етикетираща машина. През 2011 г. в у-к „Доматени продукти” бяха монтирани два водни пастьоризатора, а малко по-късно и автоклав стерилизатор, които осигуряват безопасността на готовия продукт без използване на консерванти. Беше закупен и монтиран нов газов котел за производство на технологична пара. През същата година беше обзаведена и оборудвана с най-необходимите уреди и апарати и производствената лаборатория. Горди сме с постигнатото, но няма да спрем дотук – продължаваме напред! Непрекъснато се създават възможности за усъвършенстване на технологичните процесите, което все повече гарантира качеството и безопасността на продуктите.
облик. И ако в администрацията работи мозъкът на фирмата, то в производството е сърцето, което вдъхва живот на целия организъм – фабриката, в която наистина сме вложили сърцата си.Фирмата ни разполага не само с отлична производствена база, но и с отбрани специалисти с богат опит и квалификация и с отговорен и мотивиран персонал, предимно млади хора, които със своите свежи и креативни идеи определят модерния и
Опитът ни подсказва, че нашите възможности, съчетани с надеждни партньори, са предпоставка за постигане на по-големи успехи. Затова фирмата ни работи с утвърдени доставчици, чиято лоялност и професионализъм са доказани през годините. Затова и ние през годините доказваме непрекъснато, че нашият приоритет е да предлагаме на пазара все по-нови и разнообразни продукти, оригинални по своето съдържание и опаковка, които в най-голяма степен да удовлетворяват изискванията на клиентите ни, защото клиентът е най-точния индикатор за работата ни и ние ще продължаваме да търсим неговия избор!

Контакти

Адрес
6000, гр. Стара Загора
кв. Индустриален, ФАБРИКА ДИБСИ

Телефони:
+359 42 601073
+359 88 8902004

Сайт
http://www.dibsi.bg/

E-mail: dibsi@dibsi.bg

Галерия