Медина Мед ООД

Представяне

МЕДИНА МЕД – гр. Стара Загора е основана през 1990 година.
Фирмата е директен вносител на автомобилни гуми от концерните MICHELIN, CONTINENTAL, GOODYEAR, PIRELLI и техните марки MICHELIN, KLEBER, KORMORAN, BFGOODRICH, CONTINENTAL, SEMPERIT, BARUM, AMERICA, SPORTIVA, GENERAL , GOODYEAR , SAVA , DUNLOP и FULDA.
МЕДИНА МЕД е и ексклузивен вносител за България на джанти с марка JANTSA.
През 1996 година МЕДИНА МЕД започва производство на регенерирани гуми за автобуси и камиони с материали на KRAIBURG – Германия.
През 2002 година МЕДИНА МЕД започва регенериране на индустриални гуми (за тежки автосамосвали, товарачни; машини, автогрейдери и др.) с размер на джантите от 24″ до 51″ . Клиенти за регенерирани индустриални гуми на МЕДИНА МЕД са „АСАРЕЛ- МЕДЕТ“ АД, „ЧЕЛОПЕЧ МАЙНИНГ“ АД, „ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ“ АД, „САЛС“ АД, „ОГНЯНОВО-К“ АД,“ БУЧИМ“- МАКЕДОНИЯ и др.През 2005 г. производствения цех за регенерат на товарни гуми в гр. Стара Загора беше обновен и оборудван с машини ново поколение на MATTEUZZI – Италия и три автоклава, като капацитетните възможности бяха увеличени до 150 регенерирани гуми дневно. Входящият контрол се извършва от автоматизирана система за ултразвуков контрол – TYRESCAN.
От май 2006 г. в гр. София работи новата сервизна и производствена база на МЕДИНА МЕД, която представлява комплекс, включващ модерен сервиз за гуми(леки, товарни, индустриални и агро) и цех за студен регенерат на гуми за автобуси и камиони.
През месец юни 2006 г. МЕДИНА МЕД внедри в производството си на регенерирани гуми за автобуси и камиони в гр. Стара Загора технологията за студен регенерат на MICHELIN – RECAMIC. Предлаганите профили са аналогични с тези на новите гуми MICHELIN, а пробегът на регенерираните по тази технология гуми е съизмерим с пробега на новите гуми MICHELIN.Производствената дейност на МЕДИНА МЕД е сертифицирана по ISO 9001:2000 и хомологирана съгласно нормите на ЕСЕ 109.
Фирмата разполага със собствени сервизни центрове в градовете Стара Загора, София, Пазарджик, Пловдив, Казанлък, Бургас, Варна, Плевен и Русе. Централният склад се намира в гр. Стара Загора, а доставката до сервизите на фирмата в страната се извършва със собствени автомобили.
През месец октомври, 2008 г. МЕДИНА МЕД откри нова сервизна и складова база в гр. Бургас.
Нашите гуми може да намерите и при многобройните ни дистрибутори в цялата страна, които ще Ви предложат идентични условия.
Във всичките си центрове ние предлагаме демонтаж-монтаж и баланс на закупените гуми, нови или регенерат, а в София, Пловдив, Стара Загора и Бургас се предлага и регулиране на автомобилна геометрия.
За клиентите си МЕДИНА МЕД предлага висококачествен ремонт на леки, товарни, агро и индустриални гуми с материали на TIP TOP – Германия.
МЕДИНА МЕД разполага с висококвалифицирани специалисти, които с удоволствие ще Ви консултират при избора на подходящи за Вашите транспортни средства гуми, както и ще Ви дадат ценни съвети за тяхната поддръжка и експлоатация.

Контакти

Централен склад Стара Загора

Адрес
6000, гр. Стара Загора
„Хрищенско шосе“ № 1 (в отсечката на Околовръстното шосе, между разклоните за Бургас и Казанлък, бившия „Химкомерс“)

Телефони:
+359 42 681 490
Моб.: +359 886 438 520
Факс: +359 42 660 204

e-mail: k.tomov@medina-med.com

СЕРВИЗ ГУМИ СТАРА ЗАГОРА

Адрес
6000, гр. Стара Загора
бул. „Христо Ботев“ 123 а

Телефони:
+359 42 623 871
Моб.: +359 887 33 66 86
Факс: +359 42 623 871
e-mail: i.delev@medina-med.com

Сайт
http://medina-med.com/