Архитектурно бюро АВАНГАРД

Представяне

Архитектурно бюро АВАНГАРД – гр. Стара Загора е създадено през 1994г. и е с дългогодишен опит в областта на инвестиционното проектиране, устройственото планиране и консултантската дейност.
Управител на фирмата е арх. Банко Банов – член на Съюза на архитектите и на Камарата на архитектите в България с пълна проектантска правоспособност. Член е на Управителния съвет на Камарата на архитектите от 2012 г. Автор е на много градоустройствени проекти, като ПУП – План за застрояване за централна градска част на Стара Загора – кв. Възраждане, ПУП – План за застрояване на Централен пазар гр. Стара Загора, ПУП – План за застрояване и парцеларен план за елементите на техническата инфраструктура за ТЕЦ Марица –изток – 1, ПУП – Планове за застрояване за кв.16 и жилищни квартали с площ 12ха в местност „Кърът“, гр. Павел баня, ПУП – План за застрояване на 16-ти микрорайон с площ 60ха в гр. Варна и много други.
Архитектурно бюро АВАНГАРД се е утвърдило със своето качество на работа, доказателство за което са многобройните сгради, създадени в партньорство с най-добрите в своя бранш строителни фирми, като : Сграда за комплексно обществено обслужване със сесийна зала на Общинския съвет в Стара Загора с бар, ресторант, банкови офиси и търговски обекти, МБАЛ „НИАМЕД” – Стара Загора, Офис – сграда „Мешев” на ул. „Св. Отец Паисий”, гр. Стара Загора; многоетажни жилищни сгради в Стара Загора на ул. „Железни врата”, ул. „Св. Богородица”, ул. „Генерал Столетов“ ул. „В. Левски”, ул. „Боруйград”, ул. „Генерал Гурко“, ул. „Армейска” и много други; База за строителна и селскостопанска техника на „Римекс Инженеринг” в гр. Стара Загора, предприятие за месо и месни продукти ”Рокар 1”- Стара Загора, кравеферма за 500 крави в община Твърдица, свинекомплекс в общ. Горна Оряховица, Автосервиз с шоурум за автомобили „Опел” и „Шевролет” в гр. Стара Загора, цехове на „Алианс – ДН“ – гр. Стара Загора, цех за боядисване на прежда на „Ембул Инвестмънт“, цех на „Стандард Профил България“, Комплекс с бензиностанция, газстанция, складова база и сервизни работилници в гр. Добрич, хотелски комплекс „Хестея“ в гр. Свиленград, както и голям брой търговски и стопански обекти, еднофамилни жилищни сгради и вили.
Проектите на Архитектурно бюро АВАНГАРД са във всички сфери на архитектурното проектиране – жилищни – еднофамилни, многофамилни, производствени и обществени сгради и комплекси, проекти за делба на сгради и имоти, заснемане на съществуващи сгради, възстановяване на строителни книжа за сгради и обекти, интериорни решения, реставрация и адаптация на сгради паметници на културата, както и в областта на устройствено планиране на територии и обемно – градоустройствени решения.

Адрес на офиса на фирмата:
гр. Стара Загора, бул. „Славянски”№47, ет.2, офис18-20
Телефон:
+359 42 63 67 20
E-mail:
avangard_banov@mail.bg
Сайт:
http://avangard-stz.com

Контакти

Адрес на офиса на фирмата:
гр. Стара Загора, бул. „Славянски”№47, ет.2, офис18-20
Телефон:
+359 42 63 67 20
E-mail:
avangard_banov@mail.bg
Сайт:
http://avangard-stz.com