Бултекс 99 ЕООД

Представяне

Фирма Бултекс 99 ЕООД е с повече от 18 годишно присъствие на българския пазар и с дял над 30 % в областта на работното облекло и продуктите за персонална защита при работа. Факт е, че за последните 5 години компанията бележи непрекъснат ръст в предлаганите артикули, като обхваща както ниския, така и високия ценови сегмент с високо качество. Признание за това са получените два златни медала от Международния Пловдивски Панаир – за работно облекло и защитни работни обувки.

Продуктовата гама от над 3600 артикула се поддържа почти изцяло със складови наличности, което позволява навременни и бързи доставки. С особено внимание се следят отделните артикули, за да се поддържа постоянно и пълна номерация от даден модел. Екип от професионални моделиери се грижат за дизайн, съчетание на подходящи цветове и опаковки на продукцията.

Бултекс 99 ЕООД е производител на работно облекло, сертифициран по ISO 9001:2008. Въведената и функционираща система за управление на качеството позволява на компанията да гарантира постоянно високо качество на продуктите не само собствено производство, но и вносни такива. По желание на клиента той може да извърши текущ контрол във всяка една фаза на производството.

Бултекс 99 ЕООД разполага и с изградена логистична мрежа от обекти в цялата страна така, че доставките да се осъществяват в срок и ефективно. Складови бази и магазини компанията има в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Шумен, Плевен, Благоевград, Девня, Сл. Бряг, Перник и Враца.

Всичко това позволява на Бултекс 99 ЕООД да предложи на клиентите си комплекс от продукт с високо качество, атрактивна цена, богат избор, компетентна консултация и бързо изпълнение. Не на последно място Бултекс 99 ЕООД поема и гаранционното обслужване и периодични проверки с издаване на протокол за годност на ЛПС от категория А/Диелектрични средства,височинна защита,дихателна защита и.т.н.т, което затвърждава сигурността и гарантира по дълга употреба на покупките.

В потвърждение на гореизброените предимства Бултекс 99 ЕООД е спечелило доверието на партньори като АЕЦ Козлодуй, Метро Кеш енд Кери България, Български строителни маркети 2006, Сиенит, Лукойл, ЕВН България, ВИК Стара Загора, Пловдив и Варна, КЦМ ЕАД, Мини Марица Изток, Либхер Хаусгерете, Сокотаб, Български Морски Флот, Агрополихим, Каменица, Загорка, Алпине Майредер, София мед и много други.

Контакти

Адрес
6000 Стара Загора
бул. Патриарх Евтимий №52
бул. Цар Симеон Велики №153

Телефони
+359 42 620 373
+359 42 600 383
+359 888 149 870
Тел./Факс +359 42 620 383

Сайт на Бултекс 99 ЕООД
http://www.bultex99.com/

e-mai: krasi_jnakiev@abv.bg
yanakiev@abv.bg