Платеник ООД

Представяне

История
Основана през 1990 година, „Платеник” ООД е една от водещите строителни фирми в региона на Стара Загора.
От създаването си до сега фирмата е изпълнила множество обекти в страната, работила е и извън България.
Сред построените изцяло от фирмата обекти са 18 жилищни сгради от 3 до 8 етажа в Стара Загора, винарна в с.Свобода, производствена и складова база „Дерони “ край Стара Загора, хладилна база на „АНОНА“ в Преслав, складова база и работилница на „Оптиком“ в Стара Загора, фабрика за заготовки за мебели в Соко Баня – Сърбия и др.
Фирмата е работила като подизпълнител при изграждането на магазини „Била“, Техномаркет, Технополис и др. Дружеството е направило полирани бетонови настилки и покривни хидроизолации на множество промишлени и складови обекти, бензиностанции „Ромпетрол“, OMV, „Лукойл“, Shell и др.
Сред клиентите на „Платеник“ за специфичните дейности, предлагани от малко фирми в страната, са и фабрика „Престиж“ във Велико Търново, консервна фабрика в с. Оризово, Винпром-Карнобат, ДЗУ – Ст.Загора, фабрика за ядки „Кронос“ в Сливен, фабрика „Миролио“ в Сливен, „Либхер“- Пловдив. През последните години успешно са извършени и ремонтни дейности в пивоварен завод „Загорка“АД и „Панхим “ в Стара Загора.
Прилаганата от „Платеник“ много качествена и ефективна технология с инжекционни системи за спиране на течове без източване на резервоара и без спиране на производствени процеси прави фирмата изключително конкурентоспособна.

Дейности:
– Строителство
– Хидроизолация на покриви и основи с PVC мембрана
– Шлайфани и механично пердашени бетонни настилки
– Щамповани бетонни настилки
– Епоксидните подови системи
– Фирма “Платеник” е оторизиран дистрибутор и апликатор на Sika – България и на други фирми, произвеждащи строителни материали и строителна химия.

Контакти

Адрес
6000, гр. Стара Загора
ул.“Х. Димитър Асенов“ № 137

Телефони:
+359 42 253 001
факс: +359 42 256 157

Сайт
http://www.platenik.bg/

E-mail: platenik@abv.bg