Теком ООД

Представяне

Фирма ТЕКОМ ООД е създадена през 1993 г. като семейна фирма.

Основната дейност на фирма “ТЕКОМ“ ООД е ново строителство на жилищни и обществени сгради. Извършваме също така строителство на промишлени обекти и басейни. Занимаваме се с интериорен дизайн и обзавеждане. Имаме отлично подготвени майстори за облицовки и настилки с естествен камък, мрамори, гранити, гранитогрес, теракота. Извършваме и строително-ремонтна дейност.

За обслужване на дейността разполагаме със собственa складова база в кв.Индустриален и автомобили – леки, товарни и лекотоварни.

Управлението се извършва от собствен офис, на ул.”Хаджи Димитър Асенов” 119 в сграда строена от нашата фирма.

От създаването си досега сме финансирали от проекта до напълно завършване, изградили и предали за експлоатация с акт обр.16 и разрешение за ползване петнадесет жилищни сгради с разгъната застроена площ над 25 000 кв.м с общо около 250 апартамента, 35 магазина , художествена галерия, офиси, лекарски кабинети, ателиета и гаражи.

Освен обектите инвестирани от нашата фирма сме изградили доста обекти на външни инвеститори, като например:

  • административна сграда и печатница на фирма “РАЯ ЕООД” в промишлена зона
  • административна сграда на “Булсатком” АД на бул.”Руски”
  • склад за авточасти на “АВТОХИТ 2000” – дилър на Фолксваген за Стара Загора
  • вилни и стопански сгради на физически лица в с.Сулица, с.Борилово, с.Сладък Кладенец, с.Малка Верея, с.Остра Могила, домашни басейни в с. Змейово, Пряпорец, Борилово и Сулица
  • обществен басейн 500 куб.м. с 300 места в кв.Железник
  • параклис в двора на Бухчевата къща
  • участвали сме в ремонти на обществени сгради като Окръжен съд, стадион Берое, магазин “Технополис” Стара Загора, ОДЗ 34 "Райна Княгиня", жилищни и промишлени сгради в Стара Загора и др.

От създаването си досега фирма ТЕКОМ ООД си е изградила добро име на коректен партньор, който винаги изпълнява качествено и в срок поетите задължения, както и навреме изплаща задълженията си към доставчици и подизпълнители на фирмата. Всички служители и работници във фирмата работят всеотдайно за развитие и утвърждаване на доброто име на “ТЕКОМ” ООД.

Контакти

Адрес
6000 Стара Загора
ул. Хаджи Димитър Асенов 119, офис 17

Телефони
+359 888 636 034
+359 42 602 072; +359 42 630 576

Сайт на Теком ООД
http://tekomltd.com/
Сайта за продажба на недвижими имоти
http://www.the-golden-fish.com/