Покана до бизнеса отправи „Икономедия“ АД

Покана до бизнеса отправи „Икономедия“ АД

На 28 октомври Стара Загора ще бъде домакин на регионална среща на бизнеса, на която ще бъдат връчени наградите на най-динамично развиващите се малки и средни компании в Южна България. „Гепард” е едно от най-престижните събития, организирано от Икономедиа АД – групата, която издава вестниците „Капитал”, „Капитал Daily и електронното издание „Дневник”.

На събитието в Стара Загора в.”Капитал” ще представи новото списание „Гепард 2013”. През тази година класацията подрежда компаниите по обновена методология, чрез която цели да представи още по-детайлно динамичния малък и среден бизнес в страната.

Класацията „Гепард” подрежда малките и средни компании, които имат от 10 до 249 служители по ръста на техните приходи за последната година, като изследва тяхното представяне за последния тригодишен период /2010 – 2012 г./ Критериите за попадане в класацията са: компанията да има ръст на приходите през последните две години; броят на служителите да бъде поне 10 души; годишният оборот за 2012 г. да е над 3,9 млн.лв. и/или стойност на активите над тази сума и по-малко от 97, 5 млн.лв.

Ще бъдат отличени най-успешните фирми от региони Стара Загора, Пловдив, Хасково, Сливен и Ямбол.

На събитието Мото Пфое ще представи най-новите автомобили. Те ще бъдат паркирани пред парк-хотел Стара Загора.

Inteligent Systems  ще дадат информация на гостите  за това как инвестициите в софтуерни технологии  помагат за развитието на бизнеса.

Заповядайте на събитието, което започва от 19 часа на 28.10. /понеделник/ в Парк хотел „Стара Загора”.

Сподели публикацията