Стефан Шоселов е новият Председател на СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора“

Nov-upravitelen-savet_1

Стефан Шоселов е новият Председател на СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора“

Petkov-i-Shosselov_1Във вторник, 27.01.2015 г., в ресторант „Зеленият хълм” се състоя годишното отчетно-изборно събрание на СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора”, на което бе избран новият Председател и Управителен Съвет за 2015г. С пълно мнозинство старозагорските предприемачи избраха за Председател един от основателите на Клуба и деен общественик  Стефан Шоселов.

Новият председател е в частния бизнес от 1989 г. Първоначалната му дейност е свързана с внос на бензиноколонки, резервни части за тях и за хладилна техника. След 1996 г. фирмата насочва своята дейност към търговия на едро и дребно с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника. Днес собственикът на  фирма Новотехпром ООД може да се похвали с модерен търговски център, четири производствени бази и силни чуждестранни партньорства. Семеен е, с 2 деца и 3-ма внуци.

В Управителния съвет по традиция остана бившият председател – Мирослав Петков – собственик и съдружник във фирма Болид ООД, Красимир Янакиев – регионален мениджър в Бултекс 99 ООД Благовеста Шинева  – директор на „Център за изпитване и европейска сертификация” и д-р Емил Славов – управител на МЦ ”Селена-Л” и СТМ-Експерт ООД.

Целите, по които ще работи новото ръководство, са сдружението да засили позициите си на работодателска организация в града, да привлече нови членове и да участва активно в дейността на официално регистрираната вече Конфедерация на Работодателите „Тракия”, която обединява сдружения на предприемачи от Стара Загора, Пловдив, Панагюрище, Асеновград и Пазарджик. В новата структура се включват повече от 500 фирми, което я прави най-голямата в страната до момента.

В празничната вечер бе избран и „Предприемач на годината”. Символът за това – Мечът – с пълно мнозинство бе присъден на собственичката на АТЕ Пласт ООД –  Мария Жекова, която инвестира 7 млн. лв. в нова производствена база. Това е вторият обект на фирмата, в която работят вече 206 души.

С двама нови членове се увеличи СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора”. В работодателските редици се вляха съдружниците във фирма ФЕМ ООД –  Богомил Славов и Иван Димитров. Двамата стартират през 1993 г., а през 1997 г. регистрират и фирмата. Основната дейност е електромонтаж, имат цех за производство на ел.табла и метални услуги и 30 служители.

Bogomil-Slavov_1 Ivan-Dimitrov_1

В празничната програма взеха участие сестрите Гергана и Милица Тодорови, познати на старозагорската публика от многобройните си участия с ДВГ ”Звездопад”, с големия концерт, организиран от Слави Трифонов  – „Гери и приятели”. Те зарадваха гостите с любими български песни и с новината, че ще представят страната ни в големи международни конкурси в Малта и Словения.

Сподели публикацията