Среща с бизнеса и неправителствени организации в Общината

Среща с бизнеса и неправителствени организации в Общината

DSC02164_1На 11 юли 2013 г. СНЦКлуб на Работодателя – Стара Загора“ участва в среща със зам. кмета на Община Стара Загора по хуманитарните въпроси г-жа Иванка Сотирова и инж. Янчо Калоянов – зам. кмет архитектура,строителство и градоустройство.

Бяха обсъдени въпросите  по новият воден проект на града, депото за отпадъци, транспортния проект и др. по които вече са осигурени средства да над 160 млн.лв.

Г-жа Сотирова сподели, че със старта на тези проекти ще се отворят много нови работни места, както и ще се даде възможност за участие на много старозагорски фирми.

Тя също добави, че с цел подобряване на комуникацията между общинската администрация и гражданските сдружения, в Информационния център на Общината се предвижда изграждане в най-кратък срок  на гише за приемане на предложения от НПО и бизнеса.

DSC02163_1Зам. кмета на Общината изяви задоволството си от реконструкцията на лекоатлетическата писта на стадион „Берое“ и възраждането на Балканиадата по лека атлетика, която стартира на 27.07.2013г.

Това е първата Балканиада в града от 28 години насам.

Сподели публикацията