Мирослав Петков пое председателското място в СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора”

DSC02983_1

Мирослав Петков пое председателското място в СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора”

petkovНа 28.01.2014 г. се състоя годишното отчетно-изборно събрание, на СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора”. По традиция на този ден се избра новият председател и управителен съвет за мандат 2014 г.

Присъстващите единодушно подкрепиха кандидатурата на управителния съвет на сдружението, мандатът за 2014г. да бъде поет от старозагорския предприемач и общественик  – инж.Мирослав Петков.
В историята на сдружението, Мирослав Петков е един от учредителите и в последствие фигура с много активно присъствие в клуба.
Заедно с него в новия Управителен съвет влизат Изп. Директор на „Пи Ес Ай” Латьо Латев, Георги Петров –собственик на ресторант ”Генерал”, Христо Динев – собственик на фирма „Ефир” и миналогодишният председател – Мартин Бойчев.

DSC02930_1На заседанието бе приет и нов член – Евгени Генов – съсобственик и управител на градински център „Разцвет”.

На партито в ресторант „Зеленият хълм” по-късно, към членовете на клуба се присъединиха и партньорите в новосъздадената „Конфедерация на Работодателите – Тракия” – приятелски клубове от Пазарджик, Асеновград и Панагюрище.

DSC02936_1Тази година бе възобновено и отличието „Предприемач на годината”. Рицарският меч заслужено получи Латьо Латев – изп.директор на „Пи Ес Ай”, след което под звуците на „Радецки марш” тържествено разряза тортата със знака на клуба.

Малките танцьори от „Загора Данс 2005” и детската фолклорна формация „Тракийче” зарадваха присъстващите с танци и артистично присъствие.

Сподели публикацията