Бизнес форум организира Конфедерация на Работодателите „Тракия“

20150314_143326_1

Бизнес форум организира Конфедерация на Работодателите „Тракия“

shoselov_1_1smallПърви по рода си бизнес-форум се състоя в събота – 14 март в комплекс „Екзотик“ край пловдивското село Марково, организиран от КР“Тракия“.

Организацията с нестопанска цел в частна полза събра своите членове от работодателските сдружения в Пазарджик, Панагюрище, Пловдив, Стара Загора и Асеновград в СПА хотел „Екзотик“ в село Марково. Домакин на бизнес събитието бе СНЦ „Съюз на предприемачите – Асеновград“. В Конфедерацията членуват над 300 предприемачи, които са членове на петте сдружения на бизнеса в Южна България. Целта, която си поставиха организаторите, е на форума членовете на Конфедерацията да могат лично да се запознаят и да осъществят контакти помежду си. Затова, след официалната част, на която бяха представени целите и задачите на Конфедерацията на работодателите „Тракия”, обсъжданията продължиха по време на импровизираното изложение на продукцията на членовете на Конфедерацията.

На форума стана ясно, че това, което обединява всички членове на Конфедерацията, е желанието им във взаимодействие с органите на държавната и местната власт да защитават икономическите, социални и правни интереси на предприемачите и да създават условия, благоприятстващи развитието на частната предприемчивост в Южен Централен район.

Председателят на СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора“, г-н Стефан Шоселов, призова присъстващите да обединят усилия за подобряване на бизнес средата в страната, а към политиците се обърна с искане за ясен хоризонт за бизнеса – 5 годишен период на замразяване на плоския данък.

Сред гостите на бизнес форума бяха български и международни компании, представители на дипломатическо и консулско ниво, народни представители, представители на местната власт.

20150314_140331_1 20150314_140403_1 20150314_163134_1

 

Сподели публикацията