Девет нови фирми се присъединиха към СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора“

20150323_185605_1

Девет нови фирми се присъединиха към СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора“

Девет нови члена се вляха в редиците на СНЦ „Клуб на Работодателя – Стара Загора“ по време на Общото събрание, провело се на 23 март в ресторант „Зеленият хълм“. Пред присъстващите кандидатите представиха накратко дейността на фирмите си и заявиха твърдото си желание да бъдат част от най-голямата работодателска организация в региона.

Всички кандидатури бяха гласувани и приети с пълно мнозинство от присъстващите.

Пълноправни членове на Клуба вече са :

Г-н Румен Тончев – собственик на фирма „Елерон Мебел“

Стартира своя бизнес през 1990г., а към днешна дата може да се похвали с разширена база в с.Богомилово, модерно оборудване по европейски стандарти и качествена продукция, която вече е високо ценена на пазара – интериорни врати, мебели и дограма.

Г-ца Лина Попкръстева – фирма“ Попкръстеви“

Компанията работи успешно в сферата на консултантските услуги за транспортни фирми, занимаващи се с автомобилен транспорт в страната и чужбина.

Като доказателство за професионализма и компетентността на екипът са откритите близо 700 нови работни места, след успешно проведени консултации.

Г-н Димитър Гайдаров, фирма „Невен -ЗИГ Солар“

Това е българо-германско дружество за проектиране и изграждане на иновативни енергийни решения. Те включват оползотворяване на ресурси, предоставени от природата, и най-вече слънчевата енергия – налична и безплатна за всеки, при използване на подходящи съоръжения. Димитър Гайдаров е възпитаник на ГПЧЕ „Ромен Ролан“. Има висше образование по икономика, бизнес администрация и стопанско управление, което завършва във Франкфурт на Майн, Германия. Управляващ съдружник е в Невен-ЗИГ Солар ООД.

Г-н Димитър Янков , фирма „Теком ООД“

В частния бизнес е от 1993г. Занимава се със строителство и предприемачество, като амбицията му е да затвори цикъла, предлагайки пълна услуга – от проектиране до построяване на всякакви сгради. Фирмата е сертифицирана за обследване на енергийна ефективност.

Доц.Борислав Попов, – управител на „Център за кандидатстуденстска подготовка и информация“

Доц.Борислав Попов работи в сферата на образованието, в медиаторски център, с 30 представителства в страната и 2 в чужбина, осъществяващ информационна, рекламна, консултантска и маркетингова дейност в областта на висшето образование в България и чужбина.

Г-н Тенко Панев, фирма „Платеник“

Фирма „Платеник“ дава работа на 40 работници, като основната й дейност е жилищно и промишлено строителство и хидроизолации.

Г-н Митко Йорданов,фирма„Кремък“

Г-н Митко Йорданов създава „Кремък“ през 1992г., превръщайки я в най-голямата фирма за въоръжена охрана на територията на Югоизточна България, с повече от 1 000 лицензирани охранители и служители, като към днешна дата осигурява охрана на над 150 индустриални обекта, включително такива от национално и стратегическо значение и над 12 000 обекта с технически системи за сигурност и видеонаблюдение.

Г-н Стефан Тодоров, фирма „Унитерм“

Занимава се с отопление, газификация, климатична и вентилационна техника. Има 20 работници.

Г-н Цветан Върбанов, фирма „МЦ Стройкомерс“

Фирмата е утвърдена на местния пазар в строителството, топлоизолационните системи и машинни мазилки.

Галерия към събитието

Сподели публикацията